Feedback
Del
Hvad kan SKADEGUIDEN hjælpe dig med?
Forstå, hvad SKADEGUIDEN er

 

Hvad kan skadeguiden hjælpe dig med?

 

SKADEGUIDEN kan hjælpe dig med at navigere i den lange proces du skal igennem, når du er blevet ramt af sygdom eller kommet til skade.

Typisk vil forløbet være forbundet med usikkerhed og mange spørgsmål. SKADEGUIDEN hjælper dig gennem forløbet, fortæller, hvad du kan forvente, hvordan du skal forholder dig til breve, afgørelser mv. som kommer i forløbet. SKADEGUIDEN hjælper dig også med at lave svar på de måske mere trælse breve og afgørelser, som også kan risikere at dumpe ind i forløbet.

Hvordan processen er lige netop for dig afhænger af din skade/ sygdom, men også af dig som person. Skadeguiden putter ikke folk i kasser, så på Skadeguiden vil du løbende blive stillet spørgsmål om, hvor du nu er i dit forløb - med det ene formål at tilpasse visningen til dig og din situation.

Når du opretter dig på SKADEGUIDEN, så kommer du først igennem en række afklarende spørgsmål, hvorefter du ender på dit eget personlige dashboard, hvor du vil kunne se forslag til artikler som kan læses/ videoer som kan ses etc. Efterhånden som tiden går, vil du så løbende blive stillet nye spørgsmål, som guider dig igennem, hvad du skal være særlig opmærksom på.

SKADEGUIDEN er allerede lanceret med første udgave. Første udgave har artikler om alt muligt indenfor arbejdsskader, patientskader, voldsoffersager, forsikringer mv. Men der er absolut mest materiale endnu indenfor området ulykkesforsikringer.

Er du kommet til skade, så opret dig på SKADEGUIDEN og prøv vores løsning. Det koster ikke noget at oprette sig på portalen og bruge løsningen. Vil du gerne have adgang til al materialet, så koster det kr. 89 pr. mdr.

Oplever du undervejs, at der mangler noget, har forslag til forbedringer eller andet, så skriv til os via feedback knappen til højre på dashboardet - vi vil rigtig gerne gøre løsningen endnu bedre!

 

Eksempel fra Skadeguiden

Hvordan fungerer Skadeguiden?

 

Du får en individuel visning, som afhænger af de svar, som du har givet ved oprettelsen på sitet.

Herefter vil din visning løbende ændre sig, afhængig af hvor langt du er i dit skadeforløb. Du vil også løbende få stillet spørgsmål, for at visningen bedst muligt kan tilpasses din situation.

Du vil herefter løbende få informationer, om hvad der er vigtigt for dig og din situation.

Informationerne på siden vil ikke "bare" være hardcore tekst. Vi har gjort meget for, at du skal kunne komme igennem det komplicerede materiale, vi har derfor lavet mange videoer om emnerne og har herudover arbejdet rigtig meget med måden, hvorpå vi skriver om emnerne.

Herudover vil det være muligt, at finde udkast til breve og andet som du frit kan bruge til eksempelvis at påklage afgørelser eller lignende.

 

Men hvad koster det?

Der er en betalingsfri udgave, hvor du kan oprette dig, og snuse lidt til siden, men skal du have adgang til hele platformen, så vil det koste kr. 89 pr mdr. Det er vigtigt for os, at flest mulige skal have mulighed for at få adgang til platformen, derfor har vi valgt at sætte prisen meget lavt.

 

Hvornår er Skadeguiden klar?

SKADEGUIDEN er allerede i luften. Du kan allerede nu oprette din egen konto på siden.

Portalen bliver løbende udbygget med flere og flere artikler og videoer.

Her i den indledende fase kan du være med til at påvirke hvilke artikler og andet materiale, som kommer på SKADEGUIDEN, så skriv gerne hvilke ønsker du har til materiale - jo flere input vi får, desto mere relevant bliver SKADEGUIDEN.

 

 

Er du også træt af, at se tingene i bagklogskabens ulidelige klare lys?

 

SKADEGUIDEN handler om, at du skal undgå at være bagklog, skyde dig selv i foden, jokke rundt i spinaten - ja fortsæt selv.

Du kan få lov til at følge med i udviklingen, modtage eksempler på hvad du har i vente, få vores e-bog "10 fejl du ikke gider begå i din ulykkesforsikringssag"  - og ikke mindst - får du som en af de første at vide, når SKADEGUIDEN åbner op.

 

JA, tak hold mig opdateret på Skadeguiden