Feedback
Del
Hvad kan SKADEGUIDEN hjælpe dig med?
Forstå, hvad SKADEGUIDEN er

 

Hvad kan skadeguiden hjælpe dig med?

 

Skadeguiden kan være din højre hånd gennem et kompliceret forsikringsforløb på en kvalificeret måde til en overkommelig pris, hvis du er blevet ramt af sygdom eller ulykke. 

Skadeguiden putter ikke folk i "kasser"! - processen vil afhænge af din sygdom/skade, men også af dig som person.
Når du opretter
 dig, kommer du først igennem en række afklarende spørgsmål, hvorefter du ender på dit eget personlige dashboard, hvor du vil få forslag til artikler, der kan læses og/eller videoer som kan ses etc.
Undervejs vil du blive stillet spørgsmål om, hvor du nu er i dit forløb - med det ene formål at tilpasse visningen til dig og din situation, samtidig vil kunne guide dig igennem, hvad du skal være særlig opmærksom på. 


Skadeguiden fortæller, hvad du kan forvente, hvordan du skal forholder dig til breve, afgørelser mv., der vil komme undervejs i forløbet. Skadeguiden hjælper dig også med at lave svar på de måske mere trælse breve og afgørelser, som også kan risikere at dumpe ind i forløbet.

Skadeguiden er allerede lanceret med første udgave. Første udgave har artikler om alt muligt indenfor arbejdsskader, patientskader, voldsoffersager, forsikringer mv.
Skulle du møde spørgsmål, du ikke føler bliver besvaret igennem artiklerne/videoerne, er du altid velkommen til at kontakte os på vores Live Chat.

Er du kommet til skade, så opret dig på Skadeguiden og prøv vores løsning. Det koster ikke noget at oprette sig på portalen og bruge løsningen. Vil du gerne have adgang til al materialet, så koster det kr. 89 pr. mdr.

Oplever du undervejs, at der mangler noget, har forslag til forbedringer eller andet, så skriv til os via feedback knappen til højre på dashboardet - vi vil rigtig gerne gøre løsningen endnu bedre!

 

Eksempel fra Skadeguiden

 Hvordan fungerer Skadeguiden?

 

Du får en individuel visning, som afhænger af de svar, som du har givet ved oprettelsen på sitet.

Herefter vil din visning løbende ændre sig, afhængig af hvor langt du er i dit skadeforløb. Du vil også løbende få stillet spørgsmål, for at visningen bedst muligt kan tilpasses din situation.

Du vil herefter løbende få informationer, om hvad der er vigtigt for dig og din situation.

Informationerne på siden vil ikke "bare" være hardcore tekst. Vi har gjort meget for, at du skal kunne komme igennem det komplicerede materiale, vi har derfor lavet mange videoer om emnerne og har herudover arbejdet rigtig meget med måden, hvorpå vi skriver om emnerne.

Herudover vil det være muligt, at finde udkast til breve og andet som du frit kan bruge til eksempelvis at påklage afgørelser eller lignende.

 

Men hvad koster det?

Der er en betalingsfri udgave, hvor du kan oprette dig, og snuse lidt til siden.
Skal du have afgang til hele platformen og den rette hjælp til dit forløb, vil det koste kr. 89 pr. måned.

Det er vigtigt for os, at flest mulige skal have mulighed for at få adgang til platformen, derfor har vi valgt at sætte prisen meget lavt.

 

Hvornår er Skadeguiden klar?

SKADEGUIDEN er allerede i luften. Du kan allerede nu oprette din egen konto på siden.

Portalen bliver løbende udbygget med flere og flere artikler og videoer.

Her i den indledende fase kan du være med til at påvirke hvilke artikler og andet materiale, som kommer på SKADEGUIDEN, så skriv gerne hvilke ønsker du har til materiale - jo flere input vi får, desto mere relevant bliver SKADEGUIDEN.

 

 

Er du også træt af, at se tingene i bagklogskabens ulidelige klare lys?

 

SKADEGUIDEN handler om, at du skal undgå at være bagklog, skyde dig selv i foden, jokke rundt i spinaten - ja fortsæt selv.

Du kan få lov til at følge med i udviklingen, modtage eksempler på hvad du har i vente, få vores e-bog "10 fejl du ikke gider begå i din ulykkesforsikringssag"  - og ikke mindst - får du som en af de første at vide, når SKADEGUIDEN åbner op.

 

JA, tak hold mig opdateret på Skadeguiden